Rodskæring

Har du rod i kloakken? Så har du måske behov for en rodskæring.

 

Rødder og aflejringer i kloakken

I forhold til slamsugning og kloakspuling er rodskæring en noget mere kompliceret opgave. Nogen gange er naturen for stor i forhold til de afløb vi har her i landet. Når det sker, vil du finde rødder og aflejringer i kloakken og disse kan være svære at komme af med. Her er en rodskæring løsningen.

 

Rodskæring er løsningen

Hvis dette er tilfældet med din kloak, så har du behov for en rodskæring. Dét vi gør er, at analysere situationen og herefter gå i gang med enten rodskæring eller rodfræsning, så der igen er solid gennemstrømning i kloakken.

Når først vi har lokaliseret problemet, kan vi hurtigt og smertefrit gå igang med en rodskæring og fjerne de blokerende elementer.

 

Inspicering af din kloak

Hvis naturen tager ordentlig fat, kan kloakken også tage alvorlig skade. Det er derfor en god idé, at få kloakken inspiceret efter din rodskæring. Så vi ved at alt er som det skal være efter rødderne er blevet fjernet. Med en TV inspektion bruger vi Danmarks mest avancerede kameraer til at undersøge selv de mest utilgængelige områder af din kloak. Du kan derfor være sikker på din rodskæring bliver fulgt helt til døren.

 

Skal vi hjælpe dig med rodskæring?

Vi har gennem årene hjulpet mange med rodskæring i byer som Sorø, Roskilde og København. Hvis du ikke hører til på Sjælland, kan vi for det meste stadig give en hånd med. Du er mere end velkommen til at ringe til os og høre om vi kan hjælpe med en rodskæring i dit område.

Du kan kontakte os på tlf. 59 18 33 88 eller gå til vores kontaktside.

Kontakt os