Rottebekæmpelse

Har I også problemer med rotter? –  Så er i kommet til det rette sted. Vi hjælper dig af med rotterne én gang for alle.

 

Har du brug for rottebekæmpelse i Købenavn eller Roskilde?

De små kravl kan lave stor skade på en ejendom og hus ved længere tids varen, da de gnaver i næsten alt de kan komme i nærheden af. Husk at der findes rotter i hele Danmark, men hvis du oplever rotter på din bopæl, har du pligt til at melde problemet til kommunen.

 

Undgå større skader

Jo før man kommer i gang med en rottebekæmpelse jo bedre. Rotternes hul i kloakken skal lukkes så hurtigt som muligt, på denne måde undgår man, at rotterne når at volde for megen skade. Det er nemmere at fikse et hul i en kloak, end at skulle grave en gård op fordi kloakken er kollapset. Ring derfor hurtigst muligt, hvis du spotter rotter i eller omkring hjemmet. 

Hvad siger loven om rottebekæmpelse?

Som loven siger, må man ikke selv forsøge at bekæmpe dyrene. Dette skyldes bl.a. at hvis der anvendes forkert gift, kan det fremme resistensudviklingen hos dyrene.

 

Undgå rotter med vores hjælp

Hos Kajs Kloakservice står vi altid klar til at hjælpe dig af med rotterne. Vi ved præcis hvordan en kloak skal sikres så der ikke kommer rotter på besøg, er det først sket at rotten er kommet ind, ved vi også præcis hvordan den skal bekæmpes. 

 

Ring for rottebekæmpelse

Vi har stor erfaring med bekæmpelse af rotter. Hvis du har set en rotte eller mistanke om at der er rotter i eller omkring din bolig, så kontakt os i dag. Kontakt os på telefon 59 18 33 88 eller mail morten@kajs-tv.dk.


Vi tilbyder rottebekæmpelse i KøbenhavnRoskildeSorø og resten af Sjælland. Vi er ikke begrænset til disse lokationer - kontakt os hvorend du bor, så finder vi sammen en løsning. 

 


Tegn på rotter

  • Hvis du ikke normalt kan lugte kloakken, men pludselig kan du, så kan det være et tegn på rotter. 
  • Hører pibelyde i eller omkring hjemmet.
  • Hvis i finder små stykker af affald, plast eller andre materialer, som rotterne kan have tygget i.
    Det er ofte ved affald / kælderrum disse ting sker. 
  • Rotteafføring / Rottelorte.
  • Hul i græsplænen / Sunket jord i baggårde etc.


Rotte kan bedst lide at opholde sig hvor der er en stor koncentration af mennesker, altså størrer byer. Her er der nemlig massere af affald, som de kan gnaske i sig.

De største koncentrationer af mennesker bor ofte i lejligheder, og de fleste lejligheder har kloaksystemer i baggården. Her er en af de mest typiske tegn, at der er områder i baggården hvor jorden ligesom er "kollapset", og det er ofte omkring kloakdæksler.

 

Hvorfor er rottebekæmpelse noget for mig?

Rotterne lever bl.a. af vores madrester og befinder sig i forgreninger i kloakker, hvor der er lunt og fredeligt. Trods det, vil de gerne væk fra kloakkerne og ind i vores hjem eller matrikel. De opholder sig gerne i affald, kompost, kældre og udhuse, hvor der kan være anledning til føde. Der findes stort set ikke noget, som rotter ikke kan lide at spise. 

 

Mange års erfaring til vores kunders fordel 

Vi har gennem mange år hjulpet vores kunder med rottebekæmpelse. Med vellykket rottebekæmpelse i området mellem København, Roskilde og Sorø har vi den erfaring der skal til for at levere et tilfredsstillende resultat. 

 

Skal vi hjælpe med din rottebekæmpelse?

Man kan også være uheldig at møde en rotte på badeværelset, da de kan finde vej op i gennem kloak, riste og toiletkummen. Det er derfor vigtigt at få sikret sin kloak, så de ikke kan komme igennem. Vi er eksperter i at sikre din kloak, så der ikke kommer rotter i hjemmet.

Efter succesfuld rottebkæmpelse i bl.a. København, Roskilde, Sorø, Frederikssund på Sjælland, har vi mange tilfredse kunder og står også klar til at hjælpe dig.

Ring på 59 18 33 88 eller gå til vores kontaktside.

Vi hjælper også med kloakrensningTV-inspektion og kloakspuling