Rottebekæmpelse

Har I også problemer med rotter? –  Så er i kommet til det rette sted. Vi hjælper dig af med rotterne én gang for alle.

 

Har du brug for en rottebekæmpelse?

De små kravl kan lave stor skade på en ejendom og hus ved længere tids varen, da de gnaver i næsten alt de kan komme i nærheden af. Husk at der findes rotter i hele Danmark, men hvis du oplever rotter på din bopæl, har du pligt til at melde problemet til kommunen.

 

Undgå større skader

Jo før man kommer i gang med en rottebekæmpelse jo bedre. Rotternes hul i kloakken skal lukkes så hurtigt som muligt, på denne måde undgår man, at rotterne når at volde for megen skade.

 

Hvad siger loven om rottebekæmpelse?

Som loven siger, må man ikke selv forsøge at bekæmpe dyrene. Dette skyldes bl.a. at hvis der anvendes forkert gift, kan det fremme resistensudviklingen hos dyrene.

 

Undgå rotter med vores hjælp

Hos Kajs Kloakservice står vi altid klar til at hjælpe dig af med rotterne. Vi ved præcis hvordan en kloak skal sikres så der ikke kommer rotter på besøg, er det først sket at rotten er kommet ind, ved vi også præcis hvordan den skal bekæmpes. Hvorfor er rottebekæmpelse noget for mig?

Rotterne lever bl.a. af vores madrester og befinder sig i forgreninger i kloakker, hvor der er lunt og fredeligt. Trods det, vil de gerne væk fra kloakkerne og ind i vores hjem eller matrikel. De opholder sig gerne i affald, kompost, kældre og udhuse, hvor der kan være anledning til føde. 

 

Mange års erfaring til vores kunders fordel 

Vi har gennem mange år hjulpet vores kunder med rottebekæmpelse. Med vellykket rottebekæmpelse i området mellem København, Roskilde og Sorø har vi den erfaring der skal til for at levere et tilfredsstillende resultat. 

 

Skal vi hjælpe med din rottebekæmpelse?

Man kan også være uheldig at møde en rotte på badeværelset, da de kan finde vej op i gennem kloak, riste og toiletkummen. Det er derfor vigtigt at få sikret sin kloak, så de ikke kan komme igennem. Vi er eksperter i at sikre din kloak, så der ikke kommer rotter i hjemmet.

Efter succesfuld rottebkæmpelse i bl.a. København, Roskilde, Sorø, Frederikssund på Sjælland, har vi mange tilfredse kunder og står også klar til at hjælpe dig.

Ring på 59 18 33 88 eller gå til vores kontaktside.

 

Vi hjælper også med kloakrensningTV-inspektion og kloakspuling