Olieudskillere

Står du i en situation hvor olieudskillere er en nødvendighed, så kan du roligt ringe til os. Vi har mange års erfaring med arbejde med olieudskillere lige fra København til Roskilde og videre til Sorø og resten af Sjælland.

 

Hvad er olieudskillere?

Olieskillere er et filter der sidder i dit afløb, så man undgår at få olie og andre uønskede væsker og genstande i vores afløb. Olie er noget vi ikke vil have i vores afløbssystem. Olie og andre væsker som benzin, indeholder nemlig en stor del tungnedbrydelige stoffer, som kan have miljø og sundhedsfarlige konsekvenser. Det er grunden til at man sorterer væskerne fra, så de ikke kan forsage skade på mennesker og miljøet.

 

Olieudskillere hjælper miljøet

Lige meget hvordan det er opstået, er det vigtigt at have en olieudskiller installeret, så olien ikke kan komme til at skade andre eller naturen. En olieudskiller sørger for at olien ikke følger med afløbsvandet og derved skaber problemer i renseanlægget eller afløbssystemet.

 

Har du brug for olieudskillere?

De steder som oftest har brug for vores hjælp er tankstationer og autoværksteder, hvor olie i spildevandet er næsten umuligt at undgå. Vi har flere olieudskillere at vælge mellem, alt efter hvad dit budget kan klare og hvor stor opgaven er.

 

Vi kan hjælpe dig med olieudskillere i København, Roskilde, Sorø og resten af Sjælland

Er du i tvivl om du burde få installeret olieudskillere? Så er du altid velkommen til en uforpligtende samtale. Gennem vores mange års erfaring med installation af olieudskillere lige fra København til Roskilde og videre til Sorø, kan kan vi rådgive dig professionelt, så du ved hvor du står.

 

Spørgsmål angående olieudskillere

Hvis du overvejer at få en Olieskillere, eller har spørgsmål til hvilket filter som vil passe bedst til din situation, så ring gerne til os. 
Vi kører i København, Roskilde, Sorø og resten af Sjælland - så vi er altid i nærheden.

Det kræver derfor ikke meget for os at komme forbi og give et uforpligtende tilbud. 

 

 

 

Kontakt os, hvis I overvejer olieudskillere

Vi har mange opgaver i Roskilde og Sorø, men også i København. Derfor siger vi at hvis du har brug for hjælp et andet sted i Danmark, skal du bare ringe til os, så finder vi sammen en løsning. Du kan kontakte os på telefon 59 18 33 88 eller henvende dig via vores kontaktformular. Vores kloakservice er fleksibel, så vi kan helt sikkert hjælpe dig med din kloak. 

Udover olieudskillere kan vi også hjælpe med kloakspulingkloakrensningTv-inspektionseptiktanke eller slamsugning.