Septiktanke

Vi har mange års erfaring med tømning af septitanke. Vi har den fornødne ekspertise på området, så du med ro i sindet kan ringe til os.

 

Tømmer du dine septiktanke ofte nok?

Det er vigtigt, at tømme en septiktank med jævne mellemrum. Der findes fagfolk som mener at septiktanke ikke behøver at blive tømt, men det er ikke rigtigt. Efter længere tids brug vil der altid samle sig slam og bakterier i bunden af tanken, som ikke forsvinder af sig selv. Jo mere slam og andet skidt der er i bunden af septiktanken, jo mindre effektiv vil den være.

Tag hånd om problemet med det samme  

Er laget af slam blevet tilstrækkelig stort, er der en chance for at slammet løber ud med det tynde spildevand, hvilket resulterer i at vandmiljøet og grundvandet bliver forurenet – noget som kan koste mange penge. Hvis du derimod tømmer din septiktank regelmæssigt, vil du slippe for ovenstående.

 

Sådan gør vi vores arbejde med septiktanke

Når vi tømmer septiktanke, sørger vi altid for at tage slammet med til det nærmeste renseanlæg. Vi fjerner al slam i din septiktank, så tanken er så god som ny og efterlader det som sagt til renseanlægget, hvor det bliver viderebehandlet og brugt af andre i industrien. Vi anbefaler at du får tømt din septiktank mindst én gang om året.

 

Vi har mange års erfaring tømning af septiktanke

Vi har gennem mange år udført tømning af septitanke i byer lige fra København til Roskilde og videre til Sorø. Vi har derfor den fornødne viden og praktiske erfaring om processen.

 

Kontakt os og hør mere om septiktanke

Vi har hjulpet privatpersoner og erhvervslivet med deres kloak- og slamproblemer siden år 2000. De mange år i branchen har givet os den ekspertise der skal til for at klare selv de mest komplicerede problemer. Alle vores ansatte er veluddannede og topprofessionelle, og vi forlader aldrig en opgave, før du er 100% tilfreds.Da vi hører til på Sjælland, hjælper vi ofte kunder omkring bl.a. København, Roskilde, Sorø og Frederikssund. Vi har dog mulighed for at hjælpe over alt i landet, så ring endelig hvis du har brug for hjælp uanset opgave - Vi laver alt kloakarbejde

Vi kan også hjælpe med kloakspulingkloakrensningolieudskillere, TV-inspektion, højtryksspuling eller slamsugning.

Du kan kontakte os på telefon 59 18 33 88 eller i kontaktformularen her: