Slamsugning og højtryksspuling

Kajs Tv Inspektion har udført højtryksspuling og slamsugning siden 2000 og råder i dag over 3 genbrugsbiler og 5 kombispulere. Herudover både 2, 3 og 4 akslede køretøjer.

 

Dansk Kloakservice A/S anno 2008

I 2008 dannede Kaj’s Tv Inspektion A/S datterselskabet Dansk Kloakservice A/S. Datterselskabet varetager i dag alle opgaver inden for slamsugning og højtryksspuling.

Virksomheden råder over 3 genbrugsbiler og 5 kombispulere. Herunder både 2-, 3- og 4-akslede køretøjer.

 

Hvad er en slamsugning?

En slamsugning i sig selv har til formål at opsuge det slam der ophober sig i en kloak. Når det sker, vil man opleve at vandet inde i husene vil stige og nogle steder komme op af eksempelvis afløb i badet. Dette sker ofte i villakvartere hvor flere rørsystemer samles og dermed øger chancen for en stoppelse af kloakken. 

Vi kommer med vores store slamsugervogn og ordner problemet ude på vejen, så ingen af områdets beboere skal bekymre sig om det.

 

Hvad er en højtryksspuling?

En højtryksspuling er en effektiv og miljøvenlige metode til rensning af kloakken. Højtryksspuling renser kloakken, således at skidt og snavs ikke stopper afløbene til. Højtrykspsuling anvendes oftes ved et stoppet toilet, et stoppet afløb eller en stoppet brønd. Hos Kajs TV-inspektion tilbyder vi også højtryksspuling af kloakken. Nogle gange kan en højtryksspuling være nok til at ordne en tilstoppet kloak. Ellers er det en god måde at få det sidste slam ud af kloakken efter en slamsugning.   

 

Mange års erfaring 

Vi har gennem mange års arbejde med tilstoppede kloakker samlet en stor mængde erfaring der altid kommer vores kunder til gode. Vi har hjulpet mange med slamsugning og højtryksspuling ligefra København til Roskilde og videre til Sorø. 

 

Alt i slamsugning og højtryksspuling

Ingen opgave er for stor og ingen opgave er for lille! Vi udfører slamsugning og højtryksspuling i hele Danmark, bl.a. København, Sorø, Roskilde, Frederikssund og resten af Sjælland. Så kontakt os for et uforpligtigende tilbud.

Ring til os på 59 18 33 88

 

 

 

 

Samsugning og højtryksspuling i København, Roskilde, Sorø og resten af Sjælland

Foruden slamsugning og højtryksspuling så udfører vi også opgaver som rodskæring og betonfræsning i kloakker i forbindelse med højtryksspuling. Med vores spulestation kan vi også spule ledninger i svært tilgængeligt terræn, såsom rørlagte åløb, markdræn, transportledninger m.m.

Vi arbejder her:

  • Slamsugning i København
  • Højtryksspuling i København
  • Slamsugning i Roskilde
  • Højtryksspuling i Roskilde
  • Slamsugning i Sorø
  • Højtryksspuling i Sorø
  • Slamsugning på Sjælland
  • Højtryksspuling på Sjælland

Vi har efterhånden så meget erfaring, at hvis vi skulle liste alle de byer og områder hvor vi arbejde, så ville det blive en meget lang liste. 
Vi kan gøre det kort: Vi tilbyder slamsugning og højtryksspuling i hele Danmark!