Slamsugning

Slamsugning hos Kaj’s TV-Inspektion A/S

Hos Kaj’s TV-Inspektion A/S har vi siden år 2000 udført slamsugning for kunder på hele Sjælland. Vores mangeårige erfaring gør os kompetente til at kunne løse dit problem, uanset om det handler om en stoppet kloak eller vandskader fra en oversvømmelse. Vi råder over tre genbrugsbiler, tre kombispulere, en kassevognsspuler samt både 2-, 3- og 4-akslede køretøjer. Dette gør os i stand til at kunne løse dit problem på den mest effektive måde. Vi kører ud på Sjælland for at hjælpe, hvis du har en tilstoppet kloak eller brønd. Kontakt os gerne for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit kloakproblem.

 

Hvad er slamsugning?

Hvis du oplever tegn på, at kloakken ikke virker, som den skal, kan det være, fordi den er tilstoppet. Her kan du tilkalde Kaj’s TV-Inspektion A/S til slamsugning. Vi hjælper dig med at identificere problemet og finder derefter den rette løsning. Slamsugning indebærer opsugning af slam fra kloakker og kan blandt andet udføres på følgende forskellige måder:

  • Tømning af septiktanke og samletanke
  • Opsugning af vand og slam ved oversvømmelser og vandskader
  • Fjernelse af grundvand ved opgravninger
  • Opsugning af sand, jord og sten fra kloakken

Hos os har vi et stort udvalg af biler og udstyr til rådighed, så vi med sikkerhed kan hjælpe dig med at få en velfungerende kloak igen.Tegn på en tilstoppet kloak

Der er nogle forskellige tegn, der kan indikere, at kloakken er stoppet til hos dig, og at du derfor har behov for at få den tjekket. Det kan eksempelvis være, hvis vandet stiger i toilettet, når du skyller ud, eller hvis du oplever lugtgener omkring afløb eller kloakken. I sådanne tilfælde kan du kontakte Kaj’s TV-Inspektion A/S. Vi hjælper dig med at finde frem til problemet og kommer ud for at afhjælpe den stoppede kloak, så du undgår fugtskader eller andre problemer i dit hjem. Ring til os på 59 18 33 88 eller skriv til vores mail morten@kajs-tv.dk for at høre mere.