Digital rapportering

Alle TV-vogne er udrustet med det nyeste DanDas-TV software, der er udviklet af TV-inspektionsguppen/ DTVK. DanDas-TV er udviklet således, det sikre fuld kompatibilitet af XML-formatet med GIS systemer. Dette gør også, at vore vogne vil være i stand til at generere og aflevere rapportering på stedet om ønsket. En installationspakke til gennemsyn af DanDas XML-rapporteringer, kan frit downloades her.

DanDas-Tv systemet sikre, at XML-filen til enhver tid er valid. Operatørens arbejde kan ikke afsluttes, før systemet har kontrolleret, at filerne er udfyldt korrekt. DanDas-Tv er til enhver tid, opdateret efter den nyeste fotomanual. Formålet med dette, er at sikre en ensartet beskrivelse og klassifikation af de observationer, der registreres ved TV-inspektionen. Yderligere valideres XML-filerne ved egenkontrol på kontoret, gennem systemer specielt udarbejdet til formålet. Kaj’s TV-inspektion A/S råder ydermere over flere XML konverteringsprogrammer, med rettigheder til at formatere XML formatet. Dette er en teknisk speciel opgave, I bedes derfor kontakte os såfremt I skulle ønske yderligere information herom.

Kaj’s TV-Inspektion er Deres garanti for en god professionel undersøgelse.

Som medlem af DTVK er vi underlagt en kvalitets- og garantikontrol, der sikrer at de krævede kvalitetskrav iht. branchens gældende betingelser og normer bliver opfyldt ved udførelsen af TV-inspektionsarbejde.

Se vores kontrolordning her

 

 

Dtvk Digital