TV Inspektion

Hos Kajs TV-Inspektion er vi specialister i TV-inspektion. Vi råder over en kvalificeret og engageret medarbejderstab, der alle er certificerede operatører. De kontrolleres løbende af DTVK, som vi naturligvis er tilsluttet. Vores 8 DTVK-certificerede TV-operatører har op til 25 års erfaring i branchen og er derfor altid i stand til at løse arbejdsopgaverne til perfektion. TV-operatørerne anvender kameraer, der er udstyret fra fabrikanterne IBAK, IPEK og Pearpoint – Der kan inspicere ledninger fra Ø50 til Ø2000.

 

Professionel TV inspektion på hele Sjælland

TV-inspektion af rørledninger er den bedste metode, når der skal spares både tid og penge. Kajs TV-Inspektion er den mest naturlige samarbejdspartner, når det gælder:

  • Afsløring og lokalisering af utætheder, brud og forstoppelser – samt årsagerne til disse
  • Kontrol og vurdering af rørledningers tilstand til minimering af udgifterne ved områdesaneringer
  • Afsløring og mangler på nye rørledninger, så udbedringer kan ske i tide
  • Afsløring af ukendte fejl ved rørledninger i forbindelse med ejendomshandler

Du kan altid forvente, at vi hos Kajs TV inspektion er udstyret med den nyeste teknologi og udstyr samt nyeste fotomanual. Gennem løbende efteruddannelse sikrer vi, at vores kompetente medarbejdere altid er i stand til at udføre kvalitetsbevidst arbejde, så vi skaber den bedste løsning for dig. En god behandling, højt kvalitetsniveau og konkurrencedygtige priser er noget, vi lægger stor vægt på.

Vil du vide mere?

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, når du skal have undersøgt dit kloaksystem? Så bør du kontakte Kajs TV Inspektion i dag. Med beliggenhed i Regstrup er vi en professionel og ideel samarbejdspartner for dig, der er bosiddende i København, Sorø, Roskilde, Frederikssund men også resten af Sjælland.

Ring til os på telefon 59 18 33 88 eller skriv en mail til os på MORTEN@KAJS-TV.DK.

 

TV inspektion i Sorø, Roskilde, København, Frederikssund, Sjælland